avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la somaj

am o s.c.de care nu prea mai am timp.Asociat unic si administrator este sotia.Precizez ca nu am obtinut nici un profit pe acest an .Ne avand nici un beneficiu din societate sotia poate beneficia de somaj .Momentan nu dispun de resurse pentru a anchide firma sau sa o suspend temporar.
poate beneficia de somaj daca are si calitate de angajat al societatii si daca a platiti contributiile aferente salariilor incasate pentru activitatea ei in aceasta calitate.daca acesta este cazul, puteti face intreruperea activitatii angajatului din motive imputabile angajatorului, ca de exemplu, restrangerea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic 2009 uzzyboss uzzyboss Am 3 salariati la societate si nu am comenzi.Ptr. o perioada de 3 luni am decis sa ii bag in somaj tehnic, conform OUG 28/2009.pe salariati Ii voi plati cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Doresc sa va prezint situatia mea actuala si va cer lamuriri celor in masura,eventual cu referiri la textul legii. In prezent sunt in perioada ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic simina2006 simina2006 -Va rog sa-mi spuneti care sunt obligatiile angajatorului inainte de suspenda temporar activitatea salariatilor sai(somaj tehnic)? Ce documentatie tb ... (vezi toată discuția)