avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CCONSTRUCTIE BLOC LOCUINTE IN REGIE PROPRIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CCONSTRUCTIE BLOC LOCUINTE IN REGIE PROPRIE

Doi coproprietari persoane fizice ai unui teren intravilan (nu sunt ruda), doresc sa construiasca un condominiu (P+5) tot in coproprietate persoane fizice 50%-50%, pentru vanzare/inchiriere.
Ce forma juridica trebuie sa imbrace intelegerea dintre ei, (ce fel de contract) pentru a evita orice neintelegeri uterioare.Acea intelegere ar trebui sa cuprinda atat investitiile fiecaruia cat si drepturile asupra viitoarei constructii.
Unul din investitori are o firma de constructii, de aici ideea de constructie in regie proprie.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:42, 18 Februarie 2010
buna ziua!
sa faca un acord de asociere in vederea edificarii unui condominium!
Ceva de genul "asociatiune in participatiune"? Se poate intre persoane fizice?
Sau este alt tip de acord?
Ceva de genul "asociatiune in participatiune"? Se poate intre persoane fizice?
Sau este alt tip de acord?
ceva de genu, si se noteaza in CF-ul imobilului.
Multumesc de ajutor. O ultima intrebare: baza legala este tot art. 252-256 – Cod comercial? Repet, amandoi sunt persoane fizice.

Alte discuții în legătură

Contract de parteneriat intre 2 firme AresG AresG Buna , Problema mea sta in felul urmator : eu am o firma si vreau sa ma asociez cu cineva care detine alta firma . prin contract intre firme . Vreau in asa ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare ucatalinconstantin ucatalinconstantin Buna ziua, Doresc sa stiu unde pot sa vad cum arata un contract de colaborare intre doua persoane juridice. Am citi un post mai vechi in care scria ca ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune mel4 mel4 Ce tip de contract reprezinta contractul de asociere in participatiune? Cand se foloseste frecvent un astfel de contract? Ce conditii trebuie sa indeplineasca ... (vezi toată discuția)