avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modele fise post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modele fise post

Buna ziua!
Va rog f.f.frumos un model de "fisa postului pentru buldoexcavatorist".

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 09:41, 25 Februarie 2010
1. La "Documente utile" gasiti multe mo0dele de fise de post.
2. De asemenea, pe acest forum sunt multe topicuri cu aceasta denumire de "fise post".
3. Cautati si alegeti ce va este de folos.
Am cautat, zic eu peste tot. Nu am gasit acest tip de fisa de post. Ma poate ajuta cineva?

Multumesc!
Revin cu rugamintea pentru un model de fisa de post pentru "BULDOEXCAVATORIST".
Am "Curtea" de la 1 Martie si sigur vor cere fisele de post.

Multumesc!
Luai o fisa postului sofer si modificat-o doar la atributii. Atributiile le cunoasteti mai bine decat altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de post blzl blzl Buna seara, Sunt interesata de fise de post pentru urmatoarele: inginer chimist, inginer protectia mediului, responsabil protectia mediului, auditor intern, ... (vezi toată discuția)
Rugaminte fisa postului romyca26 romyca26 Am si eu nevoie de fisa postului pentru urmatoarele pozitii: Coordonator Macelarie Sef tura macelarie Preparatori suc Manipulanti controlul ... (vezi toată discuția)
Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)