avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare

Sunt un pensionar militar , varsta 44 de ani ,940 lei pensie , 27 de ani cu grupa cu tot, grupa 1 legea pensiilor fiind in faza finala , va rog sa-mi spuneti ce modificari pot aparea la pensii ca a mea ca nu prea am inteles mai nimic din noua lege a pensiilor.Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 01:59, 21 Februarie 2010
Saptamana viitoare proiectul de lege va intra probabil in senat.
Toate pensiile de serviciu vor fi recalculate daca proiectul, asa cum este, devine lege.
proiectul a fost postat pe adresa ministerului muncii in 26.01.2010. A fost in dezbatere publica pana in 05.02.2010.
S-a discutat in guvern si s-au facut deja unele modificari la proiect.
Vedeti si dv aici ultima varianta afisata pe adresa M muncii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii militare badguygoodguy badguygoodguy Am tot auzit la TV ca reduc pensiile la militari , se zvonea chiar mai in gluma sau mai in serios, ca un fost colonel va castiga 3 milioane, si alte zvonuri ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 2013 andreea20ro andreea20ro buna ziua,trebuie sa imi depun dosarul de pensionare in luna ianuarie insa cacineva m-a sfatuit sa mai astept pana apare noua lege a pensiilor in 2013.ce s-ar ... (vezi toată discuția)
Noua lege de pensionare Dumitru-50 Dumitru-50 Sunt pensionar din 27 Ian 2016.Am lucrat în grupa 1 15 ani .Beneficiez de recalcularea pensiei? (vezi toată discuția)