avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... mi s-a retinut permisul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

mi s-a retinut permisul

pe data de 07 ianuarie 2010,am fost oprit de politie,conduceam masina cu toate ca consumasem alcool.in fine,am fost testat cu etilotestul iar rezultatul a fost 0,46,imediat domnii politisti m-au condus la spitalul judetean pentru recoltarea de probe biologice.am luat 2 probe.bun,rezultatul a fost 1 la prima si 0,85 la a doua.am vorbit cu un avocat si nu mi s-a explicat prea pe intelesul meu,adica...sa stiu la ce sa ma astept,va rog pe dumneavoastra care imi vedeti mesajul sa ma lamuriti si pe mine va rog.am fost chemat si la a doua declaratie de catre politia judeteana pe care o voi da maine,vreau sa stiu,mi se anuleaza ,mi se suspenda o perioada,eu am depus si o cerere la parchet sa mi se elibereze dovada pentru ca sunt profesionist si lucrez ca sofer.nu stiu ce sa mai cred .va rog sa ma ajutati,cu stima si respect
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:03, 20 Februarie 2010
amenda sau pedeapsa fara executare...asta inseamna cazier si nu stiu daca nu cumva va impiedica sa mai profesati chiar si dupa ce reintrati in posesia permisului.
La valoarea mentionata ,apreciez ca vi se va suspenda permisul
Instanta in raport de probe,conduita dvs ,antecedente penale,poate dispune condamnare cu suspendare ,dar care in cazul dvs sofer profesionist va afecteaza activitatea
Ati savarsit infractiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice,avand o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange,fapta sanctionata cu inchisoarea de la 1 an la 5 ani.
Permisul v-a fost suspendat in vederea anularii,situatie in care o data terminata urmarirea penala,cauza va fi inaintata instantei de judecata,unde probabil veti "beneficia" de o pedeapsa cu suspendarea executarii,in situatia invederata de colegii de site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)