Buna ziua,
Este al doilea post care il scriu pe acesta tema.
Am avut de doua ori "norocul" sa dau peste acelasi politai cu acelasi radar in acelasi loc.
Locul este deosebit de strategic pentru ca este pus in imediata vecinatate a unui peco cu usi automate.Detectorul "simte" radarul usilor si da alarma.Trecand de atatea ori prin acelasi loc am crezut ca este o alarma falsa nu si am incetinit, si astfel m-a luat radarul prima data conform procesului verbal din data 02.02.2010.
Nu am avut viteza mare (cat sa-mi ia carnetul) 93 km la ora.Am platit amenda dar amscapat permisul......
In data de 16.02.2010 am trecut prin acelasi loc dar de data asta am uitat sa dau drumul la detector .....#-o#-o#-o#-o#-o si astfel m-a luat radarul cu 105km la ora si politistul mi-a luat permisul......pe bordul masinii viteza nu era peste 100 km la ora asa ca am fost foarte surprins.Afara era ceata si carosabilul umed....
Ce ma sfatuiti sa fac?? Sa fac contestatie? si ce sa zic in ea?
Urmariti linkul pentru a vedea ambele procese verbale....nu vi se pare ciudat ca ambele nu au acelasi format? primul proces verbal nu a fost scris de radarist ,al doilea a fost (probabil a dorit sa fie sigur ca nu pot sa contest amenda respectiv suspendarea permisului).
Poate gasiti vreo alternativa pentru a putea sa-mi salvez permisul....:sorry:
de aici puteti descarca scanarea ambelor procese verbale....
[ link extern ]
Ps. nu contesc faptul ca trebuia sa merg mai incet, dar cred ca radarul nu functioneaza bine.Conditiile de umiditate erau foarte mari . Aceste 2 procese verbale sunt singurele care le am de cand am permis de peste 10 ani.
Cum ma puteti ajuta? Idei ,sfaturi