avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evaluare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evaluare teren

Buna seara. Detin o suprafata de teren pe care consiliul judetean vrea sa o cumpere pentru a o dona unui muzeu pentru sapaturi arheologice. Pot fi expropriat? Cine poate evalua terenul fara sa poata fi contestata valoarea acestuia? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bijouxxx75 , utilizator 20:07, 18 Februarie 2010
Buna seara. Contractul este "legea partilor", deci puteti fixa orice suma prin negociere. Daca se va dovedi ca acest teren este de utilitate publica puteti fi expropriat cu justa despagubire.Consultati un expert judiciar evaluator imobiliar pe site-ul Ministerului justitiei.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere bijouxxx75 bijouxxx75 Buna seara. Detin un teren agricol declarat sit arheologic primaria mi-a oferit o suma de bani pentru cumpararea lui in caz ca nu vreau sa accept suma propusa ... (vezi toată discuția)
Evaluator tablouri vechi adriana_butuza adriana_butuza Am mostenit mostenit un tablou foarte vechi, pictat in ulei pe pinza, fara semnatura. As vrea sa stiu daca are ceva valoare si daca pot sa-l vind deoarece ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere ... Mirela Ligia Mirela Ligia Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere a unui singur apartament (din 5) dintr-o singura constructie ( ni se spune ca suntem un ... (vezi toată discuția)