avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa-mi spuneti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa-mi spuneti

in cazul in care am provocat un accident rutier soldat cu vatamare corporala din culpa , persoana vatamata fiind asigurata voi plati eu sau casa de asigurari de sanatare spitalizarea?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:04, 16 Noiembrie 2006
daca ancheta se finalizeaza cu solutia ca tu esti vinovat, in prima faza plateste casa de asgurari de sanatate, apoi aceasta se indreapta impotriva ta. ideal ar fi sa se finalizeze cat mai repede ancheta, sa vezi pe ce picior esti, apoi sa mergi la of. jur. al spitalului si sa intrebi cat ai de platit pt ca sa nu platesti si penalitati si restul demersurilor pe care le va face casa. bafta.sunt in aceeasi sit.
multumesc foarte mult
casa de asigurari trimite instiintare acasa banuiesc si exista un numar de zile in care poti plati fara penalizari?stiti cumva si acest lucru?
nu plateste rca?
nu plateste rca?

nu plateste rca?

pe rca se repara masinile, nu se plateste casa de asigurari desanatate.

Alte discuții în legătură

Plata spitalizarii victimelor din accident rutier sandyy sandyy Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - pieton accidentat, plata spitalizarii gabita21 gabita21 buna ziua, daca o persoana este victima unui accident rutier-un pieton care circula neregulamentar pe o strada -nu mergea invers sensului de circare a ... (vezi toată discuția)