avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de maternitate

sunt angajata de 2 ani si in ultimele 6 luni am avut si venituri din contract de prestari servicii. in curand o sa nasc si vreau sa va intreb daca la concediul de maternitate o sa mi se ia in calcul si venitul din prestari servicii daca aici nu am 12 luni cotizate?
astept raspuns
multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:15, 19 Februarie 2010
Baza de calcul a indemnizatiei se compune din toate veniturile de natura salariale pentru care s-au platit contributii.
Nu conteaza ca nu aveti 12 luni cotizatie ptr acel contract. Veniturile intra in calcul numai pe perioada cat a activat contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ralu_c ralu_c Buna ziua! As avea si eu o mare nelamurire legata de primirea indemnizatiei crestere copil pana la varsta de 2 ani. Situatia mea este urmatoarea: Din februarie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de maternitate NicolB NicolB Buna ziua, Sunt interesata daca in calculul indemnizatiei de maternitate intra si drepturile de autor. Stiu ca la calculul indemnizatiei de crestere a ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru post-prenatal este platit 85 %din net sau brut? corinaionescu1 corinaionescu1 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Urmeaza sa nasc de curand, si tot incerc sa ma pun la curent cu drepturile gravidelor si cu cat voi fi platita pe perioada ... (vezi toată discuția)