avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 387
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 387

Buna ziua. Avand Liceul pedagogic si Facultatea de psihologie pot fi incadrata ca profesor pentru invatamnat prescolar? In prezent sunt incadrata ca institutor.
va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Incadrare pe post cocaomis cocaomis buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Institutor sau profesor invatamant primar BMC BMC Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul pentru problema urmatoare: Studiile mele sunt: liceu teoretic + colegiu universitar institutori ( lb. franceza) - ... (vezi toată discuția)