avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecin cu vopsitorie auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecin cu vopsitorie auto

Buna ziua, vecinul meu si-a ridicat o constructie, "hala"in vara lui 2009, fara aprobarea noastra, cu scopul de vopsitorie auto.
A primit de la noi prin executor judecatoresc negatia ferma ca nu permitem asa ceva deoarece ne afecteaza prin zgomot, miros si mai ales ca hala era mai inalta decat vechea constructie. Intr-un final am ajuns la un consens si constructia este mai departe de hotar. Doar atat am acceptat, sa fie la cel putin trei metri de gardul nostru, ptr vopsitorie nu ne-am dat acceptul.O alta problema este ca functioneaza ca vopsitorie de cateva zile, si a inceput sa miroasa f tare de la vopsea si este un zgomot infernal.....ce ma sfatuiti sa fac?
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Cu respect Brindusa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 19 Februarie 2010
Sesizati oficial Directia Corp Contriol din primarie ,Inspectia de Stat in constructii,politistul de proximitate,garda de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta minima fata de localitate a fermelor de porci radu_nistor radu_nistor Buna ziua, Deoarece autoritatile noastre nu au reusit sa dea niste raspunsuri concrete si totusi ne-au asigurat ca torul este conform legislatiei in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare atelier fara acord vecini Ela Alexandru Ela Alexandru Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Pe strada pe care locuiesc s-a deschis in curtea alaturata un atelier montat GPL.Nu ne-a cerut niciun acord, pur ... (vezi toată discuția)
Depozit vecin - zgomot ventilatoare Miordan Miordan Bună ziua, Adresa de mai jos am trimis-o insotita de poze și fișier audio la Primărie, politie, ISC, și Garda de Mediu, toate pe raza locației ... (vezi toată discuția)