avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament dobandit cu Legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament dobandit cu Legea 112

am dobandit in anul 1997 prin Legea 112 apartamentul in care locuiam ca si chiriasi din 1991 - nu exista nici un fel de litigiu la momentul cumpararii. Pentru ca am ramas acum doar eu si sotul in apartamentul care are 4 camere, dorim sa vindem si sa ne cumparam 2 camere. Dar, in 2001 pe Legea 10 au fost depuse 3 notificari de revendicare a intregului imobil ( care are 4 apartamente identice, toate cumparate de chiriasii care le locuiau prin Legea 112 intre 1996-1997, cand nu exista nici o revendicare).
La aceste notificari nu exista nici dispozitie de primar, nici proces pe rol, ba mai mult am gasit intamplator informatia ca la doua notificari, numele care apare corespunde unor persoane care au decedat in 2004. Spuneti-mi va rog daca vanzarea este posibila/ legala si daca eventualul cumparator se expune vreunui risc. Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Proces pe rol comparare de titluri grigore iuliana grigore iuliana Buna seara , as dori sa stiu din experienta dumneavoastra daca exista riscul sa pierd casa in urma unui proces de comparare de titluri , mentionez ca pana in ... (vezi toată discuția)
Casa cu legea 112 teoma teoma Buna ziua veau sa cumpar o casa care a fost luata de fostul chirias prin legea 112. au trecut cei 10 ani de cand a cumparat-o, deci ar avea voie. are ... (vezi toată discuția)
Legea 112 "vesnica" wirtej wirtej am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)