avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces pe rol comparare de titluri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces pe rol comparare de titluri

Buna seara , as dori sa stiu din experienta dumneavoastra daca exista riscul sa pierd casa in urma unui proces de comparare de titluri , mentionez ca pana in anul 2008 ,nu am stiut ca exista acest mostenitor , deci nu am mai avut alt proces inainte , de asemenea as vrea sa stiu cum pot obtine un istoric de rol pentru ca la Primarie mi se cere sa depun o copie a actului de vanzare cumparare legalizata , iar dupa ce avocata care reprezinta partea adversa a " facut " rost de o copie a actului meu pentru a ma putea actiona in instanta va dati seama ca nu prea imi vine sa pun la dispozitia Primariei si o copie legalizata .
Cel mai recent răspuns: grigore iuliana , utilizator 09:23, 1 Martie 2011
Dati mai multe detalii, probabil ca este vorba de o revendicare...cu cine va judecati, de la cine ati cumparat?ce calitate are paratul?s.a.
Da, este un proces de revendicare , am cumparat de la stat in baza Legii 112/1995 ,iar revendicatorul spune ca a facut notificare in baza legii 10/2001 , dar pe site-ul Primarie apare notificarea la alt sector decat cel in care locuiesc , mai mult in dosarul de la Primarie nu are copie dupa titlul bunicilor ,dar are o schita de casa care nu corespunde cu schita casei in care locuiesc. Intre timp a obtinut de la Arhivele statului o copie a titlului.Curios este si faptul ca spune ca imobilul a fost nationalizat in baza Decretului 92/50 , numai ca acolo apar 6 apartamente , iar la mine nu sunt 6 camere?!Eu am adeverinte de la Primarie in care mi se spune ca nu exista proces pe rol si nici notificare , dar se pare ca nu au nici o valoare. Oricum pana in anul 2008 nu am aflat de existenta vreunui litigiu in legatura cu aceasta casa, iar atunci cand am cumparat stiu ca nu mi s-a incheiat contractul de vanzare pana nu au verificat la tribunal , cel putin asa mi s-a spus . Ultimele adeverinte solicitate de la Primarie avand in vedere existenta vreunui proces sunt datate in 2008 , inainte de a fi actionata in instanta!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa cu legea 112 teoma teoma Buna ziua veau sa cumpar o casa care a fost luata de fostul chirias prin legea 112. au trecut cei 10 ani de cand a cumparat-o, deci ar avea voie. are ... (vezi toată discuția)
Proces comparare de titluri grigore iuliana grigore iuliana am achizitionat o locuinta in baza L 112 , am facut intabularea , am cerut relatii la Primarie , in care mi s-a raspuns ca nu exista notificare , iar in anul ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil nationalizat d92/19950 termen prescriptie 30 ani Iuha Adrian Adrian Iuha Adrian Adrian La depunera.actiuni de revendicare a imobilului in baza art 480 ,mandatarul a depus o procura care reprezinta pe "mostenitor ? " care se referea la ... (vezi toată discuția)