am achizitionat o locuinta in baza L 112 , am facut intabularea , am cerut relatii la Primarie , in care mi s-a raspuns ca nu exista notificare , iar in anul 2008 m-am trezit cu proces pentru comparare de titluri.In actiune reclamanta face referire la o notificare ce apare pe site-ul primariei la sectorul 5, eu locuind in sectorul 3.
Totodata numele persoanei care pretinde ca ar fi bunicul ei nu corespunde cu cel din listele anexa ale Decretului 92/50, iar in certificatul de mostenitor apare bunica ei , la dosarul pe legea 10 nu apare decat un certificat de deces al tatalui,certificatul de mostenitor dupa bunica si o schita de casa dinainte de nationalizare ce nu are nici in clin nici in maneca , cu schita casei mele . Ce ma sfatuiti?#-o
Daca situatia este asa cum o prezentati dvs. nu cred ca trebuie sa va faceti probleme.
Spuneti ceva de comparare de titluri...ce titlu invoca reclamanta....ati omis sa precizati....
Puteti sa va aparati aratand inadvertentele din acte facand cerere reconventionala si atacand titlul........, mai mult in aparare aratati faptul ca la data cumpararii imobilului nu exista notificare (sunteti cumparator de buna-credinta);
Depinde de multe aspecte ale cazului...., sfatul cel mai bun este sa va adresati unui avocat specializat pe Legea 112/95 si Legea 10....
imi cer scuze! intr-adevar nu am specificat ca atunci cand am fost actionata in justitie nu avea contractul bunicilor , dar anul trecut in iunie a facut rost de o copie de la Arhivele Nationale. Chiar daca era in termen de depunere a concluziilor si repunere a procesului pe rol , nu a facut-o , preferand sa depuna recurs la decizia de respingere