avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mandat de administrator expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mandat de administrator expirat

ce este de facut si cum se face, in cazul in care mandatul administratorului unui srl a expirat?administratorul este si asociat unic si director general
Cel mai recent răspuns: victoriada , utilizator 20:52, 22 Februarie 2010
Mandatul unui astfel de administrator ar fi trebuit sa fie nelimitat. In cazul dumneavoastra asociatul unic emite o decizie in care decide prelungirea mandatului administratorului. Cu aceasta decizie mergeti la Recom.
Se face o decizie a asociatului unic in care se scrie ca se prelungeste mandatul admin. pe o durata stabilita de minim 4 ani sau pe term. nelimitat. Se depune la Reg. Com. Daca nu s-a depus niciodata specimenul de semnatura al acestuia la Reg. Com., se face si acest specimen la notariat. Taxele la Reg. vor fi cam 2 mil maxim.
Pai, de ce s-a numit pe durata limitata:"> ? Sa-si prelungeasca mandatul sau daca nu doreste, sa numeasca un alt administrator . Trebuie sa se faca aceasta mentiune si la Registrul comertului.
multumesc mult putem emite o decizie pentru prelungirea pe termen nelimitat a mandatului?
Da fiind si asociat unic.

Alte discuții în legătură

Expirare mandat administrator-citatie de la tribunal pt dizolvare! adela05 adela05 Buna ziua! Am un SRL caruia i-a venit o citatie de dizolvare pentru ca nu s-a prelungit mandatul administratorului. Cum trebuie sa procedez acum? Depun la ORC ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl babysee babysee Buna ziua, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana ... (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)