avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model decizie asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model decizie asociat unic

as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun?
Cel mai recent răspuns: carmen_mihaela87 , utilizator 19:07, 10 Noiembrie 2015
Nu exista un model , pur si simplu ii dati titlul "Decizia asociatului unic nr.1 din data de....".
Si scrieti : sc.....srl......cu sediul in.....cui......reprezentata prin .....in calitate de asociat unic si administrator decide: infiintarea unui punct de lucru in.........(adresa exacta) in scopul desfasurarii activitatii societatii.
Data si semnatura.
Succes!
Iata un model:
SC _______________ SRL
Bucuresti, str. ________ nr. __, ap._______ Sector__
J-/-/2---; CUI ___________
Capital Social __________ lei


DECIZIA ASOCIATULUI UNIC AL SC ____________ SRL”
cu sediul in _________________ J_/___/2_____, CUI _____
Nr.___/__________2007


Asociatul Unic, _______________, cetatean roman, nascuta la data de ___________, in _________, jud. _______, domiciliata in _______________________, identificata cu C.I. seria ___ nr._________ eliberat de _______, la data de ______,

DECIDE :

1. In conformitate cu prevederile Actului Constitutiv, Societatea va infiinta un punct de lucru in Localitatea ______, str._______ nr. ___, sector/Judet _____.
2.Se imputerniceste dl./d-na _________, posesorul CI seria _____ nr. _______, eliberata de ________ la data de _______, sa reprezinte interesele societatii la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, in vederea indeplinirii formalitatilor necesare inregistrarii mentiunilor de modificare a Actului Constitutiv


ASOCIAT UNIC

Pentru numarul Deciziei ar trebui sa ia un registru in care sa inregistrezi toate deciziile pe care le-ai luat in dsfasurarea activitatii tale. Chiar si alea care nu modfica actul constitutiv si nu se inregistreaza la ORC.
DECIZIA ASOCIATULUI UNIC AL SC ____________ SRL”
Nr.(dati un nr d-v) 1/12.2009
cu sediul in _________________ J_/___/_____, CUI _____

Prin asociatul unic, _______________, cetatean roman, nascuta la data de ___________, in _________, jud. _______, domiciliata in _______________________, identificata cu C.I. seria ___ nr._________ eliberat de _______, la data de ______, CNP_________________________

DECIDE :

1. In conformitate cu prevederile Actului Constitutiv, Societatea va infiinta un punct de lucru in Localitatea ______, str._______ nr. ___, sector/Judet _____.
2. Celelalte dispozitii ale Actului Constitutiv raman neschimbate


Stampilat si semnat

_____________________________________________________________
La aceasta decizie scoateti contorul de cuvinte (anexa deciziei )se scoate in Word

ANEXA
la decizia asociatului unic al SC_______________SRL ,nr .1/1.12.2009

Subsemnatul______________________,declar ca documentul intitulat Decizia asociatului unic nr.___1/1.12.2009 al SC_____________ contine__________semne(caractere si spatii)


Semnatura

__CONTORUL VA FI AICI____

Imputernicirea persoanei o faceti separat,nu il treceti in decizie deoarece decizia o platiti la monitor in functie de contor .
multumesc mult
anexa se scoate pe aceeasi pagina cu decizia,sau pe verso

Alte discuții în legătură

Act constitutiv andra_buzau andra_buzau As vrea sa stiu si eu cum pot face sa modificat actul constitutiv al unei firme. Trebuie sa includ alte obiecte de activitate decat cele prevazute deja. Am ... (vezi toată discuția)
Act modificator temei daniela temei daniela cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel ... (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic adaugare obiect de activitate avdodo avdodo Buna ziua Doresc un model de decizie asociat unic al unui Srl. pt introducere de noi obiecte de activitate. Multumesc anticipat!!!! (vezi toată discuția)