avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act modificator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act modificator

cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel act.astept raspunsuri pentru ca trebuie maine sa ma duc la registrul comertului,si cam cat mar costa 3 coduri caen adaugate.
Va multumesc
Trebuie sa faci decizie asociat unic, in care la punctul 1 acesta decide modificarea actului constitutiv extinderea obiectului de activitate al societatii prin adaugarea celor 3 coduri(le scrii asa cum sunt ele in CAEN) .La punctul 2, decide ca Actul constitutiv va fi actualizat corespunzator cu noile modificari.
La decizie faci si un contoar de cuvinte
Daca vrei sa si autorizezi aceste noi activitati, intocmeste asociatul unic/ad-ministrator, Declaratie pe propie raspundere model 3. Aceasta o ,inlocuieste pe cea model 2, initiala. Scrii in ea toate activitatile pe care le-ai scris in declaratia model 2 la care adaugi si noile activitati Vei preda la ORC certificatul constatator vechi prin care a fost autorizata functionarea pe proprie raspunderesi vei obtine unul nou.
Depui si un act constitiv actualizat. Toate astea le depui cu o cerere.
Te poate costa maxim 300 lei, poate mai putin.

Uite un model de decizie asociat unic:

SC _______________ SRL
Bucuresti, str. ________ nr. __, ap._______ Sector__
J-/-/2---; CUI ___________
Capital Social __________ lei


DECIZIA ASOCIATULUI UNIC AL SC ____________ SRL”
cu sediul in _________________ J_/___/2_____, CUI _____
Nr.___/__________2007


Asociatul Unic, _______________, cetatean roman, nascuta la data de ___________, in _________, jud. _______, domiciliata in _______________________, identificata cu C.I. seria ___ nr._________ eliberat de _______, la data de ______,

DECIDE :
Actul Constitutiv al SC __________ SRL, se modifica dupa cum urmeaza:
Art.I. Se radiaza alin 4 de la Articolul___, care va avea urmatorul continut :
Art.II. Articolul 5 din Actul constitutiv al ___________________ SRL., va fi actualizat conform Nomenclatorului CAEN, modificat prin Ordinul nr. 337/2007 si va avea urmatorul cuprins:
Art.III.Aliniatul 6 al Articolului 6, va avea urmatorul continut:
Art.IV.Articolul 10, va avea urmatorul continut:
Art.V.Se imputerniceste dl./d-na _________, posesorul CI seria _____ nr. _______, eliberata de ________ la data de _______, sa reprezinte interesele societatii la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, in vederea indeplinirii formalitatilor necesare inregistrarii mentiunilor de modificare a Actului Constitutiv


ASOCIAT UNIC




Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic
Sfatul meu este sa apelati la cineva care se pricepe in cazul in care nu stiti cum sa faceti. Nu este joaca cu actele societatilor comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv srl aartist aartist Doresc sa modific actul constitutiv al unui SRL, prin schimbarea unor atributii ale Consiliului de Administratie si ale directorului general. Asociatul unic ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen robert_11 robert_11 Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam ... (vezi toată discuția)