avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare act constitutiv SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare act constitutiv SRL

Doresc sa modific actul constitutiv al unui SRL, prin schimbarea unor atributii ale Consiliului de Administratie si ale directorului general.
Asociatul unic va da o hotarare de modificare a actului constitutiv, iar eu voi depune la registrul Comertului hotararea asociatului unic si actul constitutiv actualizat. Va rog un model de hotarare.
Cel mai recent răspuns: aartist , utilizator 15:15, 7 Septembrie 2009
Intrucat sunteti asociat unic, aceasta hot AGA se numeste Decizie asociat unic care are toate elementele hotararii.
Iata un model:

SC _______________ SRL
Bucuresti, str. ________ nr. __, ap._______ Sector__
J-/-/2---; CUI ___________
Capital Social __________ lei


DECIZIA ASOCIATULUI UNIC AL SC ____________ SRL”
cu sediul in _________________ J_/___/2_____, CUI _____
Nr.___/__________2007


Asociatul Unic, _______________, cetatean roman, nascuta la data de ___________, in _________, jud. _______, domiciliata in _______________________, identificata cu C.I. seria ___ nr._________ eliberat de _______, la data de ______,

DECIDE :
Actul Constitutiv al SC __________ SRL, se modifica dupa cum urmeaza:
Art.I. Se radiaza alin 4 de la Articolul___, care va avea urmatorul continut :
Art.II. Articolul 5 din Actul constitutiv al ___________________ SRL., va fi actualizat conform Nomenclatorului CAEN, modificat prin Ordinul nr. 337/2007 si va avea urmatorul cuprins:
Art.III.Aliniatul 6 al Articolului 6, va avea urmatorul continut:
Art.IV.Articolul 10, va avea urmatorul continut:
Art.V.Se imputerniceste dl./d-na _________, posesorul CI seria _____ nr. _______, eliberata de ________ la data de _______, sa reprezinte interesele societatii la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, in vederea indeplinirii formalitatilor necesare inregistrarii mentiunilor de modificare a Actului Constitutiv


ASOCIAT UNIC




Stimate domnule Consilier, va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act modificator temei daniela temei daniela cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel ... (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)
Mandat de administrator expirat LORENA_99 LORENA_99 ce este de facut si cum se face, in cazul in care mandatul administratorului unui srl a expirat?administratorul este si asociat unic si director general (vezi toată discuția)