avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... asociatie umanitara franceza
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

asociatie umanitara franceza

Buna,
Am si eu o intrebare, ce demersuri trebuie sa faca o asociatie umanitara franceza - persoana juridica straina- pentru a desfasura activitati in Romania ?
Unde trebuie sa se inregistreze?
De ce autorizatii este nevoie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 10 Februarie 2008
Trebuie sa infiinteze o asociatie sau o fundatie in romania.
Isi poate deschide o filiala in Romania.
O.G. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii aprobata prin Legea nr.246/2005 trateaza procedura de constituire a filialelor precum si regimul juridic al acestora
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Deschidere centre teritoriale in cadrul unei fundatii ciprian20xx ciprian20xx Buna ziua, am de rezolvat o problema si nu prea stiu cum sa o rezolv, sau daca se poate rezolva. Intrebarea ar fi asa: O fundatie isi poate deschide ... (vezi toată discuția)
Valabilitate constituire asociaþie la legea 21 din 1924 Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu O asociaţie înfiinţată la L 21 din 1924 este valabilă în continuare dacă s-a emis O.G. 26/2000 şi dacă nu ce ar trebui să se facă? (vezi toată discuția)