avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere politia rutiera

IN cit timp se raspunde la oplingere la politia rutira?
Daca este vorba de contestarea unui proces verbal de contraventie, plangerea se depune la judecatoria in raza careia s-a produs si constatat contraventia. Ori este vorba de altceva
In situatia contestatiei formulate impotriva unui PV ,art 33 din OG nr 2/2001
Judecatoria va fixa termen de judecata ,care nu va depasi 30 de zile ,si va dispune citarea contravenientului sau ,dupa caz ,a persoanei care a facut plangerea,a organului care a aplicat sanctiunea ,a martorilor indicati in procesul -verbal sau in plangere,precum si a oricaror persoane in masura sa contribuie la rezolvarea temeinica a cauzei
conform legii in termen de 30 zile lucratoare.
au trecut cele 30 de zile lucratoare ce trebuie sa fac?
Cum a-ti adresat plangerea caytrte instanta,corespondenta cu mandat de confirmare?
Exista posibilitatea ca procedura sa fie intarziata datorita bagajului de lucrari ,dar in final veti primi citatia cu informarea termenului

Alte discuții în legătură

Ajutor-contestatie proces verbal spicemutha spicemutha Buna ziua tuturor,mi s-a retinut permisul de conducere pentru 60 zile si 8 puncte amenda pentru ca am efectuat o depasire vazuta de organul de politie ca ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie amenda circulatie rutiera denis30 denis30 Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n data de ... (vezi toată discuția)
In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident ... Tanasiemarius Tanasiemarius In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)