Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, mentionez ca ctr cu Orange l-am incheiat in anul 2000 iar scadenta ultimei facturi era in 2001 (nu mai retin luna, am refuzat sa platesc ultimele 2 facturi deoarece nu au vrut sa imi rezilieze ctr la cerere -desi nu exista nici un impediment contractual - si imi tot trimiteau facturi doar cu abonamentul), cesiunea creantei Orange -> EOS KSI a fost inreg. in arhiva electronica in anul 2006.
Intrebarea mea este: Nu s-a prescris aceasta datorie, mai au vre-un mijloc legal cu care sa ma poata "executa silit" asa cum se exprima in notificare, mentionez ca este prima notificare pe care o primesc la 9 ani de la eveniment, nu imi fac probleme de suma pe care le-o "datorez" in prezent, este o problema de principii, va multumesc
din punct de vedere legal factura este prescrisa, nici operatorul de telefonie mobila si nici o firma de recuperari creante nu va pot obliga, legal, sa achitati debitul.
Notificare
otto2007
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema:
Acum 15 ani de zile am avut un abonament la o compabie telefonica pe 1 an de zile pe care la expirarea ... (vezi toată discuția)