avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie in domeniul curateniei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie in domeniul curateniei

As dori sa aflu procedurile care ar trebui urmate pentru deschiderea unei firme de curatenie(ma refer aici strict la autorizarii sau alte documente specifice care ar trebui obtinute,nu la cele necesre in generl pentru infiintarea oricarei societati) si daca este obligatoriu un instructaj in protectia muncii(pentru mai putin de 21 angajati)?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:59, 22 Februarie 2010
nu trebuie alte documente specifice pentru o firma de curatenie si alte autorizari decat cele obisnuite..da, este obligatoriu instructajulde protectie a muncii pentru toti salariatii, mai ales pentru cei ce lucreaza nemijlocit cu utilaje si la curatenie.. bafta in activitatea de curatenie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata minima instructaj pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua, Care este durata minima pentru care se poate face instructajul lunar pentru sanatate si securitate in munca si pentru situatii de urgenta? (vezi toată discuția)
Drepturile banesti acordate membrilor asociatiei de proprietari cemilan cemilan Cum se impoziteaza si in ce forma se plateste impozitul aferent drepturilor banesti acordate membrilor asociatiei de proprietari conform legii ... (vezi toată discuția)
Accident de munca myl03 myl03 as dori ceva informatii in legatura cu un accident de munca acesta s-a produs la manevrarea unui utilaj de catre muncitor(tata)desi normal muncitorii nu prea ... (vezi toată discuția)