avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima pentru nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima pentru nastere copil

Buna ziua.
In februarie 2009 am nascut o fetita iar din partea angajatorului am primit o prima pentru nastere copil (tot in luna februarie)
Vreau sa stiu daca aceasta prima trebuie trecuta in adeverinta de venit in baza careia se calculeaza indemnizatia pentru creste si ingrijire copil pina la 2 ani.
Cel mai recent răspuns: prodanslc , utilizator 10:54, 22 Februarie 2010
Ajutorul de nastere este potrivit Codului fiscal un ajutor social,suma respectiva nu este de natura salariala,nu se impoziteaza si nu este inclusa in adeverinta de venit.
MULTUMESC PE INFORMATIE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala calcul indemnizatie? ck ck Buna dimineata! As vrea sa intreb ceva, o sa incerc sa rezum: sotul a iesit dintr-un AF pt concediul de crestere a copilului. A primit adeverinte de venit ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere mnd mnd Buna ziua, Nu stiu daca dumneavostra ma puteti ajuta daca nu cu un raspuns macar cu niste date de contact utile unde as putea sa intreb daca pentru ajutorul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in caz de somaj tehnic!!! anabell anabell Am si eu o nedumerire, poate ma puteti ajuta cu niste informatii. In luna mai 2009, am fost in somaj tehnic (75% din salariul brut), acum in iunie, am aflat ca ... (vezi toată discuția)