Va rog sa-mi scrieti o parere.
Daca un imobil este pusa sub sechestru (vanzare prin licitatie) dar cartea funciara nu este in regula (niste cladiri nu sunt intabulate care sunt pe aceeasi teren) si unul dintre persoane care este trecut la sarcini din C.F. nu este de acord cu vanzarea imobilului, se poate duce la indeplinire vanzarea? A fost inaintat plingere impotriva Deciziei Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara din cauza neregulilor.
Multumesc.
Dincontra , executorul il poate executa daca el l-a pus sub sechestru , daca este pus sub sechestru asigurator poate fi vandut si acoperit debitul , in fine cred ca sunt necesare mai multe detalii pentru un raspuns adecvat.
Daca au depus plangere si plangere se solutineaza in favoarea reclamantilor atunci se schimba situatia.
Cu stima
Executare silita
danutz-s
buna ziua. am facut contestatie la o executare silita.Acum este ultimul termen la tribunal. In martie am depus o plingere penala pentru fals uz de fals ... (vezi toată discuția)
Executare
andao
Se poate executa o sentinta definitiva...in conditia in care pe acel teren exista un sechestru asigurator pus de o alta persoana? Sentinta de care vorbesc mai ... (vezi toată discuția)