avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CE POT FACE IMPOTRIVA UNUI PROCESOMAN
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CE POT FACE IMPOTRIVA UNUI PROCESOMAN

-AM CUMPARAT UN SPATIU SI O CLADIRE DE LA FINANTE,OCUPAT IN PARTE
DUPA MULTE PROCESE AM HOTARIRE DEFINITIVA PENTRU EVACUARE(5 ANI).INDIVIDUL
--A DEPUS 5 PLINGERI IMPOTRIVA MEA TOATE AVIND N.U.P.
--A INTENTAT 14 PROCES (ANULARE ACT CUMPARARE,ANULARE DEZMEMBRARE,ANULAREC.F. ETC) 4 CISTGATE,4SUSPENDATE,6 IN DERULARE.
DESI AM FACUT PLINGERE PENALA(CALOMNIE,DISTRUGERE,FALS ETC)
DE PATRU ANI PARCHETUL SI POLITIA(SIF) IMI SCRIU CA CERECTEAZA
DE FAPT TERGIVERSEAZA NU VOR SA FACA NIMIC.(PROBABIL ARE PE CINEVA)
--DORESC SA RENUNT LA TOT DAR NU POT OPRI SA NU MAI FACA PLINGERI SI SA NU MA MAI CHEME LA JUDECATA.
ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT SAU O IDEE.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: rezel , utilizator 07:11, 23 Februarie 2010
faceti o actiune in pretentii prin care sa-i cereti daune pt lipsirea de folosinta.
ati fost asistat de un avocat in toti acesti ani de procese?
STIMATE DOAMNA !
AM AVUT UN AVOCAT DE LA INCEPUT.
ALT AVOCATI NU SE MAI ANGAJAU LA PROCESE CE AM DISCUTAT CU CINEVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna morala si materiala rezel rezel 1.IN ANUL 2004 AM CUNPARAT UN SPATIU CU O CLADIRE PRIN LICITATIE PUBLICA DE LA DGFP.DUPA PRIMIREA ACTELOR AM CONSTATAT :TERENPARTIAL OCUPAT PE ... (vezi toată discuția)
Sesizare nereguli judecator rezel rezel LA TERMENUL DE JUDECATA UNDE FIGURAM LA NR 27 ADVESARUL MEU LA ORA DE INCEPERE 8,30 A IFORMAT JUDECATOAREA CA NU MA PREZINT SI SA IA CAUZA IN FATA.CIND M-AM ... (vezi toată discuția)
Evacuare cu probleme (fals,violare de domiciliu, tulburare, incalcare hot jud, etc) crystyanfelciuc crystyanfelciuc In 2003 am cumparat la licitatie prin birou executor jud. o locuinta pentru care pentru a evacua tertii (copii proprietarei, concubin,etc) si proprietara din ... (vezi toată discuția)