avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... rezultate admitere barou bucuresti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

rezultate admitere barou bucuresti

buna.stiti cumva cand se afiseaza si pe net?multumesc pt eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: crismari , utilizator 15:38, 18 Decembrie 2006
~ Conținut șters la cerere ~
Eu am dat telefon ieri, 4 decembrie, mi s-a spus sa urmaresc astazi pagina baroului pentru ca este posibil sa puna rezultatele "din clipa in clipa", iar astazi la orele 13 mi s-a spus ca, citez: "aaaaa, nu astazi, nu, nu, poate joi sau vineri" (vocea de astazi era a unei secretare tare sictirite de viata). Nu mai stiu ce sa cred, decat ca isi bat joc de noi. Am sunat in paralel un avocat mai batran si mai cunoscator, si mi-a zis ca nu crede ca or s-o mai lalaie mult, ca deja ii agaseaza lumea cu telefoanele. :D
Si totusi cand au de gand sa afiseze rezultatele alea ca stau in transa de 2 saptamani 1/2??? Macar sa fie vroba de o corectura obiectiva si sincera si sa intre toti cei care merita. Credeti ca saptamana asta aflam ceva?

Alte discuții în legătură

Examen de admitere in barou sesiunea noiembrie 2010 - rezultatele la bucuresti corymicky corymicky Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut ... (vezi toată discuția)
Cum putem afla data afisarii rezultatelor la examen? ionita_ramona ionita_ramona Buna ziua, In regulament se specifica urmatorul lucru: \\"Rezultatele verificării se validează de consiliul baroului şi se afişează la sediul ... (vezi toată discuția)
Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007 alex198081 alex198081 Buna seara, Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen? (vezi toată discuția)