avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri Legea 290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri Legea 290/2003

Am obtinut Hotararea comisiei judetene Braila in ianuarie 2009 iar aceasta Hotarare am transmis-o ANRP IN FEBRUARIE 2009 impreuna cu cerea prin care solicit efectuarea platii, cu copia dupa actul de identitate si cu dovada deschiderii unui cont la o baca comerciala., dar timp de un an nu s-a intamplat nimic. Ce pot face pentru a urmari cursul dosarului la ANRP?
Cel mai recent răspuns: oltenita4 , utilizator 16:13, 9 August 2011
Dati-mi un mesaj pe adresa de mail oltenita4@yahoo.com si va dau toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti. Am trecut prin aceeasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 imbroserv imbroserv In februarie 2008 bunica mea , a primit o Hotarare a comisiei Judeţene Buzău conform Legii 290/2003 prin care se despagubeste pierderea bunurilor prin ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Ma numar printre beneficiarii stabilirii drepturilor banesti cf. Legii 290/2003 din localitatea Braila. S-a implinit 1 an de cand am comunicat ANRP- ului ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru deportati din basarabia - legea nr. 290/2003 AGABYDENIS AGABYDENIS AM HOTARAREA COMISIEI JUDETENE BRAILA PENTRU APLICAREA LEGII 290/2003 DIN IANUARIE 2009, DAR PANA IN PREZENT NIMENI NU SPUNE NIMIC. CE POT FACE? CUM POT ... (vezi toată discuția)