avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am lucrat concomitent la doi angajatori, cum se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am lucrat concomitent la doi angajatori, cum se calculeaza sporul de vechime?

Am lucrat la doi angajatori timp de patru ani concomitent cu norma intreaga de 40 ore / saptamana la un angajator si 40 ore / saptamana la al doilea angajator.
Va rog sa-mi spuneti cum mi se calculeaza sporul de vechime? actual am sase ani vechime la primul angajator, din acesti 6 ani, 4 ani am lucrat la doi angajatori dupa cum am mentionat.
Actual beneficiez de spor de vechime de 10 %.
Mai am o intrebare: la pensie cum mi se calculeaza vechimea?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cosmiv cosmiv Buna ziua, Imi cer scuze daca cumva repet problema, dar nu am gasit nici unde exact raspunsul pe care il caut. Sunt angajat la o firma bugetara de 10 ani ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime funcționari publici. claudia.04 claudia.04 Buna ziua, um se procedează în cazul funcționarilor publici pentru stabilirea vechimii in munca și implicit acordarea sporului de gradație in situația ... (vezi toată discuția)