Buna ziua,as avea o intrebare legata de momentul efectiv cand se plateste impozitul pe chirie in cazul persoanei fizice?in fiecare luna,la 3 luni,anticipat?..cum e?
Iar in cazul special in care se stipuleaza in contractul de inchiriere ca plata se face anticipat pe 1 an?
Cred ca anual. In formularul privind impozitul pe venitul legal, care se completeaza de catre cei care au si alte venituri in afara de salariu, este specificat venituri din chirii. Acolo scrieti suma. Va veni acasa ulterior o hartie care va specifica exact suma ce trebuie platita.
Cred ca anual. In formularul privind impozitul pe venitul global, care se completeaza de catre cei care au si alte venituri in afara de salariu, este specificat venituri din chirii. Acolo scrieti suma. Va veni acasa ulterior o hartie care va specifica exact suma ce trebuie platita.
...Pai si impozitul pe salar se specifica in formularul de impozit anual,dar de aia se vireaza lunar,...intre timp m-am lamurit ca se plateste la 3 luni cu termene:15 martie, 15 iunie, 15 sept si 15 dec;......dar tot nu stiu in cazul special in care se stipuleaza in contract ca plata se face anticipat pe 1 an de pilda.....cand si cat se vireaza impozitul?
...Pai si impozitul pe salar se specifica in formularul de impozit anual,dar de aia se vireaza lunar,...intre timp m-am lamurit ca se plateste la 3 luni cu termene:15 martie, 15 iunie, 15 sept si 15 dec;......dar tot nu stiu in cazul special in care se stipuleaza in contract ca plata se face anticipat pe 1 an de pilda.....cand si cat se vireaza impozitul?