avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu prenatal si insolventa/faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu prenatal si insolventa/faliment

In cazul in care firma a inceput procedura de insolventa, iar eu sunt concediu prenatal, pot sa merg la CAS cu actele doveditoare de incepere a procedurii, pentru a putea primi banii pe concediu direct de la CAS? Si va rog sa-mi mai spuneti, daca pot sa mi se dea si banii pe lunile din urma pentru ca de la firma eu nu am primit niciun ban, firma avand dificultati financiare.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

/admistratorul judiciar ma ajuta sa-mi iau banii Gratzy77 Gratzy77 Buna ziua. Sunt in concediu prenatal din luna ianuarie, pana acum nu am primit pentru cele doua luni de concediu avute pana acum, de la firma nu am sanse sa-i ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale getadmi getadmi Buna ziua, Va scriu in legatura cu situatia sotului meu, de meserie sofer, care a suferit un accident auto in luna iulie 2009. Pana in prezent a acumulat ... (vezi toată discuția)
Bani pentru concediu prenatal Gratzy77 Gratzy77 Buna ziua. La 10.01.2010 am intrat in concediu prenatal, banii ptr concediu stiu ca trebuie sa-i primesc de la firma, iar firma o sa-i recupereze de la CAS, ... (vezi toată discuția)