avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Pensia alimentara se plateste dupa varta de 18 ani,indiferent de forma de invatamant?(de stat sau privat)
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 12:57, 23 Februarie 2010
numai daca copilul urmeaza cursuri de zi si nu are venituri proprii.
Daca copilul continua studiile, plata pensiei se prelungeste pana la terminarea studiilor, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 ani, indiferent de forma de invatamant , de stat sau privat.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, cer sfat despre pensie alimentara ferdis ferdis Buna, sunt nou aici si recunosc ca am intrat doar pentru o problema. Sunt student, anul 2, si am o problema. Parintii mei sunt despartiti si tata mi-a ... (vezi toată discuția)
Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)
Un copil major dar inca elev poate primi pensia alimentara pana la terminarea studiilor? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela fiul meu primeste pensie alimentara si atat adica de11 ani tatal lui nici macar un tel. nici nu stie cum mai arata, in mai face 18 ani dar inca este elev poate ... (vezi toată discuția)