Acum cinci zile am lovit cu masina o persoana pe linia de tramvai (aceasta coborase de pe refugiul pentru calatori iar eu mergeam pe linie). Victima nu a necesitat spitalizare, dar a primit de la medic un certificat pentru concediu medical de 21 de zile. As vrea sa aflu cum trebuie sa procedez pentru a evita inceperea urmaririi penale. Multumesc!
la 21 de zile nu se poate incepe u p decat la plangerea prealabila a victimei si impacarea inlatura raspunderea penala PS : pe linie tre sa mearga tramvaiu:D
Va multumesc pentru raspunsuri! Am stabilit impreuna cu victima sa ne impacam - contra unei sume de bani, si cu siguranta nu voi fi eu cel care o primeste :) Inainte de a-i achita suma respectiva, vom merge la un notar pentru a da o declaratie ca nu are pretentii etc. Sper ca asta sa fie solutia corecta a problemei.
=D> ce caz asemanator.Daca mai caut mai gasesc si altele.Eu tot pe linia de tramvai in aceleasi conditii.Insa victima nu a avut nici un certificat medical.I s-a spus doar 10 zile de ingrijiri din cate imi aduc aminte.Ba mai mult, a refuzat sa-si puna piciorul in atela ....sub semnatura ,,privata''.Ceea ce au omis astia de la politzie a fost ca au ,,uitat'' sa-i faca si lui testul de alcoolemie.Deci este un viciu de procedura ,nu-i asa?