avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident auto cu vatamare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident auto cu vatamare

Acum cinci zile am lovit cu masina o persoana pe linia de tramvai (aceasta coborase de pe refugiul pentru calatori iar eu mergeam pe linie). Victima nu a necesitat spitalizare, dar a primit de la medic un certificat pentru concediu medical de 21 de zile. As vrea sa aflu cum trebuie sa procedez pentru a evita inceperea urmaririi penale. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela71 , utilizator 17:43, 31 Decembrie 2006
la 21 de zile nu se poate incepe u p decat la plangerea prealabila a victimei si impacarea inlatura raspunderea penala
la 21 de zile nu se poate incepe u p decat la plangerea prealabila a victimei si impacarea inlatura raspunderea penala PS : pe linie tre sa mearga tramvaiu:D
Mai important este ce scrie in certificatul medico-legal, daca a scos vreunul. :P
Va multumesc pentru raspunsuri! Am stabilit impreuna cu victima sa ne impacam - contra unei sume de bani, si cu siguranta nu voi fi eu cel care o primeste :) Inainte de a-i achita suma respectiva, vom merge la un notar pentru a da o declaratie ca nu are pretentii etc. Sper ca asta sa fie solutia corecta a problemei.
=D> ce caz asemanator.Daca mai caut mai gasesc si altele.Eu tot pe linia de tramvai in aceleasi conditii.Insa victima nu a avut nici un certificat medical.I s-a spus doar 10 zile de ingrijiri din cate imi aduc aminte.Ba mai mult, a refuzat sa-si puna piciorul in atela ....sub semnatura ,,privata''.Ceea ce au omis astia de la politzie a fost ca au ,,uitat'' sa-i faca si lui testul de alcoolemie.Deci este un viciu de procedura ,nu-i asa?

Alte discuții în legătură

Accident auto cu vatamare liviupopa liviupopa Acum cinci zile am lovit cu masina o persoana pe linia de tramvai (aceasta coborase de pe refugiul pentru calatori iar eu mergeam pe linie). Victima nu a ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima fara certificat medico-legal vladut05 vladut05 Buna ziua,am si eu cateva nelamuriri in legatura cu consecintele in urma unui accident auto. Tatal meu se afla la volan intr-o intersectie.Circula pe un drum ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victime - parte vinovata ada h ada h Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: O persoana foarte apropiata a comis un accident auto (incalcase linia continua si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)