avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce as putea sa fac in continuare? Legat de politia ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce as putea sa fac in continuare? Legat de politia romana si cum s-au comportat cu mine.

Azi m-am dus la politia din Slatina , am decis sa fac o plangere, asta dupa ce un prieten de al meu foarte , de fapt extraordinar de bun mi-a tras o teapa :) . Toate bune si frumoase , am ajuns in sediul politiei si am intrat intr-o incapare . Cred ca erau 3 organe in camera prima data. Ma intreaba frumos de ce am venit acolo , le explic tot ce s-a intamplat intre mine si acest prieten ei entuziasti , probabil se gandeau in mintea lor "Aaaaa cazul asta il rezolvam sigur" imi zic mie cu voce tare "Stai linistit , se rezolva imediat". Ooo de laudat , politia a spus ca se rezolva si nu oricum , chiar repede . Da era ceva , ce nu ma lasa pe mine sa am multa incredere in vorbele lor . Timp de 30 de minute s-au perindat cred ca 10 politisti prin camera , toti interesati la maxim de ceea ce aveam eu de spus . Intr-un final raman eu cu inca 2 politisti in camera unul din ei imi parea ca e croit sa rezolve treaba. Zic daaaaa , sunt cel mai fericit din lume. Politistul imi spune : "Tinere , da-mi nr de tel al acestui asa zis prieten sa il chemam aici si zi-mi cum se numeste" . Ii dau nr , si ii zic numele , politistul incepand sa vorbeasca peste mine "Care ma? Ala de sta acolo ? De o cheama pe nevasta-sa asa?" . Deja mi s-au taiat toate crecile de sub picioare . Politistul il cunostea , dar il intreb sa nu raman prost , iar organul imi raspunde ca nu , nu il cunoaste doar ca a intrebat asa. Deja totul se schimba , cum vorbea cu mine , totul . 30 de secunde liniste , dupa aud "I-a iesi ma afara si stai acolo". Am iesit , ce sa fac primesc comanda . Vine prietenul pe care eu il acuzasem , intra in camera , trec 10 min si ma cheama politistul in camera. Dupa ce a vb cu el , pt ca sigur il cunostea , politistul incepe sa urle la mine , probabil se astepta sa ma intimideze , mi-a vorbits urat , fara sa ma mai respecte ca eu sa nu mai pot zice nimic pana la sfarsit cand toata camera a rasunat de spusele acestui organ catre mine , eu persoana care m-a dusesem sa depun plangerea "Iati [EDITAT] actele de aici si dispari sa nu te mai prind pe aici prin sectia de politie" . Va dati seama cat de aparati suntem noi aici in orasul Slatina de catre Organele competente ale Politiei Judeten Olt . Pai mie imi e frica acum sa ma mai duc in sectia aia , ma iau politistii la bataie pe acolo , stau linistit in banca mea acasa ca doar , cu politia nu e de joaca , e mai rau decat cu orice mafiot.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: ion-alin , utilizator 18:27, 23 Februarie 2010
Nu va descurajati. Depuneti in scris plangerea( nu "oral" ca la politie) direct la Parchet impreuna cu actele doveditoare (copii) si alte probe sau mijloace de proba utile cauzei.Consultati un avocat. Succes.
...eronat procedat , domnule ,,mihaita20" !!! Exact cum a specificat si domnul avocat Mihai SR , plangerile se fac in scris si cu luarea unui numar de inregistrare .
Sunt unul ca ma lupt cu astfel de indivizi , demersurile mele au ajuns pana la a face sesizari catre MAI -departamentul Control Intern si mai nou , o plangere penala impotriva comandantului acelei sectii !!
Nu cred ca-i cazul sa ne temem , nu avem ce pierde , daca ganditi asa .....nu o sa ajungem nicaieri si o sa fim intrebati de copii nostri ce atitudine am luat fata de nedreptatile care ne-au fost facute de catre (unii !!!) politisti , judecatori si procurori !!!
Bafta multa si daca aveti posibilitatea inregistrarii ulterioarelor intalniri cu ...,,organele " cred ca v-ar fi de mare folos !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)
Am un proces penal în franța cu vătămare corporală contra 4 polițiști. cum m-aș putea apăra? Lidia Neamtu Lidia Neamtu Buna ziua, Știu ca legislația româna nu este ca cea franțuzească, dar as vrea sfatul D-voastră din ce pot sa spun sau nu la proces. Sper sa reușesc ... (vezi toată discuția)
Plangere de hartuire morala + un politist fara bunul simt M13 M13 Buna ziua. Am 2 nelamuriri dar mai intai sa prezint intamplarea pe scurt. O pesoana din familia lui ii face o plangere de hartuire morala unei persoane din ... (vezi toată discuția)