avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce conditii trebuie sa intrunesc pentru a beneficia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce conditii trebuie sa intrunesc pentru a beneficia de o locuinta in ANL ?

Mentionez ca am 23 de ani, am studii superioare, un venit de 250E/luna si nu sunt din Bucuresti . Astept un raspuns de la dumneavoastra !
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Personal didactic auxiliar _ concurs ocuparea postului administrator financia i(s) vero2014 vero2014 Buna ziua , una dintre cerentele de ocupare a postului de Adminstrastor Financiar I(S) la o scoala gimnaziala : [i]studii superioare absolvite cu ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii medii 1985 rep. moldova florin gruiescu florin gruiescu Buna ziua, detin studii medii din Rep. Moldova 1985 la vremea aceea studiile medii erau 10 clase avand dreptul de a continua studiile superioare de ... (vezi toată discuția)
Promovare clasa floricatudor floricatudor Numele meu este FloricaTudor, sunt consilier asistent la Primaria municipiului Calarasi. Am o mare nedumerire referitoare la promovarea mea in clasa. In 2012 ... (vezi toată discuția)