avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Echivalare studii medii 1985 Rep. Moldova
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Echivalare studii medii 1985 Rep. Moldova

Buna ziua,

detin studii medii din Rep. Moldova 1985 la vremea aceea studiile medii erau 10 clase avand dreptul de a continua studiile superioare de licenta, ciclul 1. De 27 de ani sunt cetatean roman cu domiciliul in Bucuresti, mi-am echivalat atestastatul de absolvire a scolii medii din Moldova, iar echivalarea studiilor medii a fost aprobata in 2019 cu clasele I -X din invatamantul Romanesc. Nu mi se pare corecta echivalarea.
Sunt interesata sa fac cursuri de manager de transport, conditiile de participare fiind absolvent de liceu.
Astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Statut juridic diploma de absolvire, inginer colegiu - 2001, legea 84/1995 Promoafaceri Promoafaceri Buna ziua! In urma unui curs sustinut la un furnizor de formare profesionala, comisia de examinare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, a constatat ... (vezi toată discuția)