avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... poprire
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

poprire

va pun in discutie un caz . institutia la care lucrez a reabilitat o gradinita cu bani de la guvern. plata nu s-a facut in totalitate pentru ca nu au fost virati banii de guvern sau finante.prin ordonanta 5/2001 constructorul a obtinut ordonanta in instanta , impotriva careia s-a facut contestatie la executare, contestatie ce a fost respinsa.Intre timp, obligatia noastra de plata a fost preluata de alta persoana juridica. Ce modalitate ar putea fi de a impiedica poprirea asupra conturilor institutiei?

Alte discuții în legătură

Dispozitii de impunere - poprire pe salariu functionari publici ulian1 ulian1 Lucrez in administratie publica locala si in 2010 in urma controlului anual al Curtii de Conturi s-a stabilit ca s-au dat anumite sporuri la salariu fara ... (vezi toată discuția)
Poprire- s-a procedat corect? seby2193 seby2193 Buna ziua am o poprire pt 2 amenzi neplatite pe RAT din 2009 in cuantum de 412 lei mi-a venit acasa instiintarea de poprire in 2012 pe un cont mai vechi de ... (vezi toată discuția)
Aceptare tacita sau nu? daniela badiceanu daniela badiceanu Buna ziua. Am si eu nevoie de o parere. Este vorba de un contract de reabilitare a unei institutii publice cu alocatii bugetare.In speta nevirandu-se banii ... (vezi toată discuția)