avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită aceptare tacita sau nu?
Discuție deschisă în Executare silită

aceptare tacita sau nu?

Buna ziua. Am si eu nevoie de o parere. Este vorba de un contract de reabilitare a unei institutii publice cu alocatii bugetare.In speta nevirandu-se banii in totalitate pentru achitarea lucrarii, s-a dispus executarea silita. Intre timp s-a incheiat un protocol prin care s-a preluat lucrarea, partial executata, de un centru financiar, care a facut o parte din plati pe masura ce acestea s-au alocat de guvern. Intrebarea mea este, daca protocolul nu a fost semnat de executant, lucru pe care-l si invoca, acceptarea ordinelor de plata poate fi considerata acceptare tacita a protocolului? Daca da, in ce baza legala?#-o va multumesc.

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata pentru reabilitare imobil (bloc) persoana fizica dupa achizitie prin executare silita persoana juridica Eduard23 Eduard23 Buna Ziua, Eu, ca si persoana fizica, am achizionat in martie 2015 un apartament dupa executarea silita a fostului proprietar, persoana juridica. Blocul ... (vezi toată discuția)
Actiune recuperare plata lucrare reparatii unitate invatamant  Loredana Puscasu Loredana Puscasu In 2009, o firma de constructii a efectuat lucrai de reparatii la o scoala ce apartinea de unitatea noastra, noi fiind centru bugetar. Contractul este incheiat ... (vezi toată discuția)
Poprire daniela badiceanu daniela badiceanu va pun in discutie un caz . institutia la care lucrez a reabilitat o gradinita cu bani de la guvern. plata nu s-a facut in totalitate pentru ca nu au fost ... (vezi toată discuția)