avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte de suspendare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte de suspendare

Ce acte sunt necesare pentru inchiderea punctului de lucru si suspendareaactivitatii?
Va rog sa imi trimiteti si formulare / cereri daca se poate! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AGEXPRES , utilizator 16:34, 24 Februarie 2010
Documentele necesare suspendarii activitatii unei societati comerciale cu raspundere limitata (o data cu suspendarea se supenda activitatea general inclusiv a punctelor de lucru):

1. Hotarare a Adunarii generale a asociatilor/Decizie a asociatului unic;
2. Certificatele constatatoare ale sediului si punctelor de lucru in original;
3. Delegatie de serviciu pentru persoana care depune dosarul, daca nu are calitatea de administrator sau asociat;
4. Formular tip declaratie model 3 privind suspendarea activitatilor -model pus la dispozitie de Registrul Comertului [ link extern ]
sau la Oficiul Registrului Comertului, etajul 1, biroul informatii.
5. Taxe legale in cuantum de aproximativ 275 lei.

Cu stima,

Luisa Mitroi

Business Legal Consultant
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
Luisa Mitroi legalista.ro, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)
Suspendarea unui punct de lucru GinaStaicu GinaStaicu Abia am înființat o firma și am deschis un punct de lucru intr-un spațiu în care nu am avut încă activitate. Acum as vrea sa deschid un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a suspenda activitatea firmei? elena-ramona elena-ramona Bună ziua, ce acte sunt necesare pentru a suspenda activitatea unei firme? (vezi toată discuția)