avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informatii privind legea 217/2003
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informatii privind legea 217/2003

daca poate cineva sa-mi spuna unde sa gasesc cat mai multe informatii despre legea privind reproducerea medical asistata si daca s-a modificat
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2006
ContSters26196, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters26196 , utilizator 22:36, 6 Decembrie 2006
Legea privind sănătatea reproducerii şi reproducereaumană asistată medical a fost adoptata de cele două Camere trimisă de Preşedinţie la Curtea Constituţională.

Curtea Constitutionala a decis urmatoarele:

1. Constată că prevederile art. 2, art. 3 lit. n), o) şi r), art. 5, art. 7 alin. (6), art. 10, art. 12 alin. (1), (2), (3) şi (4), art. 13 alin. (1), art. 15 alin. (2) lit. d), art. 17 lit. a), b), c) şi d), art. 21 alin. (1) lit. a), b), d), e) şi f), art. 22, art. 23 alin. (1) şi (2), art. 24 alin. (1), art. 25 alin. (1), art. 26 alin. (2), (3) şi (4), art. 28 lit. a), art. 29, art. 30 alin. (2), art. 32, art. 35 şi art. 36 alin. (2) din Legea privind sănătatea reproducerii şi reproducerea umană asistată medical sunt neconstituţionale.

2. Constată că prevederile art. 12 şi art. 27 din legea menţionată sunt neconstituţionale în măsura în care nu prevăd un organism de specialitate, cu atribuţii de control, care să poată fi sesizat de solicitanţii a căror cerere a fost respinsă.
Definitivă şi general obligatorie.
Decizia se comunică Preşedintelui României, preşedintelui Camerei Deputaţilor, preşedintelui Senatului, primului-ministru şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Dezbaterea a avut loc la data de 18 iulie 2005 şi la aceasta au participat: Ioan Vida, preşedinte, Nicolae Cochinescu, Constantin Doldur, Acsinte Gaspar, Kozsokár Gábor, Petre Ninosu şi Ion Predescu, judecători.

Decizia a fost publicata in M.Of. nr. 664/26 iul. 2005
multumesc mult pentru raspuns,informatiile imi sunt foarte folositoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare bendeac bendeac in cazul unui contract ce constituie tiitlu executoriu : 1)Dupa comunicarea titlului executoriu si a somatiei , deci dupa inceperea procedurii de executare ... (vezi toată discuția)
Decizie a curtii constitutionale Gigel Vieru Gigel Vieru Mare rugaminte, cine imi poate da si mie decizia nr.1206 din 11.11.2008 a Curtii Constitutionale aparuta in M.O din 8.12.2008. Multumesc anticipat, am mare ... (vezi toată discuția)