avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anii de facultate ca vechime la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anii de facultate ca vechime la pensie

As dori sa stiu daca avind contributie timp de 10 ani pentru pensie plus 5 ani facultate la zi, voi beneficia de pensie la limita de virsta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:51, 25 Februarie 2010
Teoretic, da! Practic, totul depinde de data nasterii, de sexul dvs. si de prevederile viitoarei legi a pensiilor.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind ma pot pensiona !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Mama mea nascuta pe 13-04-1955 a lucrat 32 ani din care 23 ani si 6 luni grupa a II-a plus 3 ani ordonanta . La ce virsta se poate pensiona cu limita virsta ... (vezi toată discuția)
Pensionare... valy 84 valy 84 tatal meu a implinit 58 de ani in august 28 anul curent, are o vechime in munca de 43 ani, poate depune dosarul de pensionare, daca nu cand ar putea sa o faca. (vezi toată discuția)
Pensie anticipata marcel m marcel m care sunt virstele minime pentru pensie anticipata si anticipat partiala? (vezi toată discuția)