avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AVIZE /AUTORIZATII S.C.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AVIZE /AUTORIZATII S.C.

Buna ziua!
La Registrul Comertului am dat o declaratie cum ca respect si cunosc prevederile legislatiei privind domeniile: sanitar, protectia mediului, sanitar-veterinar si pentru siguranta alimentelor si protectia muncii.
Intrebare:
1. Ce avize/autorizatii trebuie sa obtin daca in magazin comercializez produse nealimentare, alimentare, paine, bauturi, tutun, papetarie, jucarii, incaltaminte si imbracaminte etc (magazin mixt)?
2. Cum si de unde obtin aceste avize/ autorizatii?
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 12:48, 25 Februarie 2010
in primul rand aveti nevoie si de autorizatie de la primarie, apoi va trebui sa sa va adresati celorlate institutii pentru autorizare in momentul in care deschideti magazinul pentru protectia mediului trebe sa depuneti o documentatie care este ceruta de ei si sa platiti taxa de autorizare ,la Agentia de Protectie a mediului la fel si la directia sanitar veterinara veti primi tot cu taxa o autorizatie dupa verificarea conditiilor de functionare , pentru Directia de sanatate publica aceasi poveste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)