avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... DESPAGUBIRI IN CAZ DE ACCIDENT RUIER SOLDAT CU DECES ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

DESPAGUBIRI IN CAZ DE ACCIDENT RUIER SOLDAT CU DECES SI VATAMARE CORPORALA

SOTUL MEU IN 2009.09.27 A ADORMIT LA VOLAN PROVOCAND UN TRAGIC ACCIDENT IN CARE AU DECEDAT ATAT EL, CAT SI PASAGERUL DIN MASINA, RESPECTIV S-A PRODUS VATAMAREA CORPORALA A PASAGEREI DIN MASINA CU CARE S-A TAMPONAT FRONTAL.
INTREBAREA MEA ESTE :
MOSTENITORII DECEDATULUI SI PASAGERA CU VATAMARI POATE SA CEARA DESPAGUBIRI DE LA MINE---SOTIE--- ???
Cel mai recent răspuns: Marius David , Consilier juridic 12:43, 28 Octombrie 2010
Asigurare de raspundere civila(RCA) avea sotul dumneavoastra?Aceasta acopera inclusiv despagubirea pentru pasager(adica pretentiile pe care le pot ridica mostenitorii).

Altfel,pot cere despagubiri dar acestea privesc bunurile sotului dv.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
ContSters76710, utilizator
Banuiesc ca sotul dumneavoastra avea incheiata o polita RCA ... situatie in care aceste daune ar urma sa fie suportate de societatea de asigurare.
NU, atata timp cat sotul detinea o polita RCA, care acoperea atat pagubele materiale cat si vatamarile corporale(spitalizari) si chiar morale, daca pot fi dovedite in instanta. Presiunile pe care le fac ceilalti implicati in eveniment sunt lipsite de temei legal. Sincere condoleante pentru cei decedati si insanatosire grabnica si totala pt.cei vatamati!
Multumesc pentru raspunsurile primite.Sotul meu avea asigurare RCA, defapt cealalta masina distrusa a si fost platita.
Asa cum v-au spus consultantii ceilalti daca exita o polita RCA VALABILA, toate daunele materiale si morale se vor plati de catre asiguratorul RCA al sotului dv. Toti ceilalti solicitanti de despagubiri nu fac decat sa-si consume timpul si banii prtin procese inutile.

Alte discuții în legătură

Despagubire rca CRISTINCA CRISTINCA In urma cu o saptamina,sora mea a avut un accident ,in acel accident a murit ea,viitorul ei sot si un prieten,vinovat de accident a fost prietenul ei deoarece ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurari accident cu victima milo_7361 milo_7361 Voi incerca sa fiu cat mai explicita pentru ca am o mare durere si o mare nelamurire. Persoana X a cumparat o masina pentru care a incheiat un act de ... (vezi toată discuția)