avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit fara giranti si fara ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit fara giranti si fara ipoteca

am un credit de 20000 eur din 2008 fara giranti fara ipoteca pana acum am platit ratele dar am ramas fara servici ,am cerut o perioada de gratie dar nu misa acordat. ma poate executa silit banca//? mentionez faptul ca am 2 copii minori si apartamentul este pe numele ambilor soti .ce ma sfatuiti sa fac/?
Bineinteles ca va poate executa.
Mai rau, in ultimul timp bancile nu mai se "obosesc" sa apeleze la executori sa-si recupereze creantele, ci vand ( cesioneaza) datoriile catre firme de recuperare care isi pun peste suma datorata penalitati astronomice, si acestia chiar se ocupa sa execute debitorii.
Pot face popriri pe venituri sau chiar executa bunuri mobile/imobile.
Banca va poate executa, ir executarea bunurilor comune ale sotilor se va putea face numai dupa partaj (in urma partajului stabilindu-se partea dvs din acele bunuri)
Asa cum a spus si colegul ariam, banca va poate executa silit, insa executarea silita a apartamentului se face numai in baza partajului bunurilor comune care dureaza....Mai mult pentru a intarzia excutarea puteti apela si la contestatia la executare

Puteti insa sa solicitati in scris banci o reesalonare a creditului si sa asteptati raspunsul lor, pentru a va dovedi buna credinta in plata creditului, ce va va ajuta ulterior in contestatiile la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate restante rotarusili rotarusili Buna ziua, datorita faptului ca am ramas fara venituri,am intrat in capacitate de neplata a ratei unui credit bancar,mentionez ca,creditul a fost facut in ... (vezi toată discuția)
Pierdere apartament mioaranoni mioaranoni Sunt proprietarul unui apartament, impreuna cu fosta sotie. Deoarece mi-am pierdut locul de munca si aveam 4 credite la 4 banci, am intarziat 6 luni cu ratele ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite michi1565 michi1565 Buna ziua ,am si eu o problema ,sotul meu a facut un credit in euro prin 2008 la Pireus fara stirea mea ,deci eu nu am semnat nimic,fare girant si fara ... (vezi toată discuția)