avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin second hand

Buna ziua
Va rog mult sa ma ajutati la rezolvarea urmatoarei probleme: am o firma al carei obiect de activitate principal este 6311 iar ca activitati secundare toate activitatile fara regim special din codul CAEN. Vreau sa deschid un punct de lucru care va functiona ca magazin second-hand. Puteti sa ma indrumati cu ce acte trebuie sa depun la registrul comertului?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Comert produse second hand pe srl sau pe ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, As avea nevoie de ajutor din partea dumneavoastra, as vrea daca sa poate sa ma sfatuiti in legatura cu deschiderea unui magazin second hand. Noi ... (vezi toată discuția)
Cum pot face o consignatie? og.geo og.geo Buna ziua, Am o inteprindere individuala si ca si obiect de activitate prinicpal este cel de Comert cu amanuntul al florilor plantelor . Ei bine in aceasta ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)