Mi-a fost desfiintat postul la firma la care am lucrat din februarie 2008 si pana in februarie 2010!
Am vorbit cu contabila firmei care intr-un "exces de amabilitate" mi-a zis sa ma duc la ea la birou sa-mi iau fisa fiscala ca sa o depun! Asta nu este obligatia angatorului sau nu este o regula????
Si daca ar trebui sa-mi depun singura fisa fiscala unde ar trebui sa fac asta si insotita de ce alte documente?
please help
Fisele fiscale aferente anului anterior se depun de catre angajator la Finante pe disketa si insotite de un borderou. Fisa fiscala o depuneti d-voastra in cazul in care vreti ca cei 2% din impozitul d-voastra sa-l virati in alta parte... Totusi ... nu inteleg...d-voastra nu ati lucrat la aceasta firma in anul 2009? Spuneti ca vi s-a desfiintat postul din luna 02.2008 pana acum in 2010.
Angajatorul este obligat prin lege sa depuna la adm financiara fisele fiscale aferente anului anterior pana la sfarsitul lunii februarie a anului in curs, nu este obligatia dvs!
Poate contabil v-a chemat cel mult sa va dea exemplarul dvs de fisa fiscala..nici nu cred ca dvs personal ati putea sa va inregistrati ff la adm financiara:confused:
M-am exprimat un pic aiurea: am lucrat din februarie 2008-februarie 2010, la 28 februarie 2010 mi s-a desfiintat postul!
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Borderoul fiselor fiscale se depune de angajator,acesta din urma avand obligatia de a inmana fiecarui salariat Fisa fiscala pentru anul 2009.
Dvs. va prezentati pentru a va ridica propriul exemplar.