avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10/2001

Mă interesează jurisprudenţă în ceea ce priveşte modul de aplicare a Legii nr 10/2001, respectiv dacă vreo instanţă a dat câştig de cauză unei persoane care a depus în termen legal o cerere de retrocedare teren în baza Legii nr 10/2001, nu s-a primit nici un răspuns de la autoritatea sesizată, ba mai mult, ulterior depunerii cererii, terenul s-a vândut prin licitaţie pe motiv că deja erau vândute clădirile de pe acesta (erau ale C.A.P. ului)

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren jackiss jackiss Buna seara! Am urmatoarea problema: O parohie a cedat, in anul 1953, catre stat (C.A.P) suprafata de 8 hectare de teren. In acel moment s-a incheiat un ... (vezi toată discuția)
Legea retrocedarii imobilelor confiscate abuziv mihai62 mihai62 In anul 1993 am depus cerere de retrocedare in natura ,comform legii,sa intocmit un dosar la primaria sec.1 Bucuresti,ulterior, a fost spre solutionare la ... (vezi toată discuția)
Totul despre modificarile aduse unor legi (de ex: modificarile la lg. nr. 10/2001) janblanaru janblanaru am cumparat un apt in Constanta, in data de 30 03 1997 pe Lg. 112/1995, cu terenul in folosinta pe durata existentei constructiei, dupa ce am facut demersuri ... (vezi toată discuția)