MOLOMAN GEORGE a scris:
Daca ati fost condamnat politic, in sensul ca ati savarsit acte impotriva comunismului sau ati savarsit infractiunile prevazute in mod expres in Legea 221/2009, fara nici o problema instanta investita de d-tra va dispune in consecinta.
Dar nu cred ca veti fi despagubit pentru ca ati refuzat sa efectuati stagiul militar.
- in conformitate cu legea nr. 14/1972, armata romana avea sarcina sa apere nu numai patria, ci si dictatura (cu aceasta mentalitate legiferata, armata romana a ajuns in Revolutia din Decembrie 1989, sa scoata chiar si tancurile, nu impotriva unor dusmani, ci impotriva propriului sau popor). :(( Iata de ce noi, cei care n-am vrut sa devenim complici ai dictaturii, aveam toate motivele sa refuzam si asazisul "serviciu militar" si am facut-o, indiferent de consecinte =D> . Nu este o discriminare rusinoasa pentru justitia romana sa ne considere si in prezent (2010), niste "infractori de drept comun", asa cum a cerut Procurorul General al Romaniei si in consecinta a decis Inalta Curte? :hammer: