avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier judiciar

daca cazierul juridic se sterge singur,si dupa cati ani? multumesc
Cel mai recent răspuns: avocat Moloman George , Avocat 23:56, 28 Februarie 2010
trebuie sa cereti dumneavoastra instantei reabilitarea judecatoreasca!
dms_ot a scris:

daca cazierul juridic se sterge singur,si dupa cati ani? multumesc


Nu,cazierul judiciar nu se sterge in mod automat.Este necesar ca dvs.sa solicitati instantei de judecata reabilitarea,in cazul in care indepliniti toate conditiile pentru aceasta.
~ Conținut șters la cerere ~
Mai exista inca un mod de reabilitare: in cazul suspendarii conditionate sau sub supraveghere. Dupa trecerea termenului de incercare, se reabiliteaza de drept( daca nu s-a savarsit o noua infractiune inauntrul termenului de incercare).
Se impune precizarea esentiala ca inregistrarile in cazier o data operate ,dupa decaderea termenului,nu mai apar in cazierul curent,care eventual il solicitati dvs,ele raman definitiv inregistrate in cazierul dvs operational

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judiciara danielamirela danielamirela buna. as dori sa aflu si eu cum pot face reabilitarea sotul meu a fost depistat in urma cu 5 ani in timp ce conducea masina sub influenta alcolului si a primit ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu suspendare ovidiuuliean ovidiuuliean buna ziua. as dori un raspuns la intrebarea : se reabiliteaza de la sine cazierul judiciar in cazul unei pedepse cu suspendare sau trebuie inceputa o actiune ... (vezi toată discuția)