avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Birou individual arhitectura si PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Birou individual arhitectura si PFA

Buna ziua,

Urmeaza sa-mi deschid Birou Individual de Arhitectura, in conditiile in care sunt inscrisa in TNA ca arhitect cu drept de semnatura.
Exista posibilitatea sa am ca activitate si "designer industrial" (am 2 ani pe cartea de munca cu aceasta titulatura)? Ma gandesc ca ar putea fi doua optiuni: sa am ca activitate secundara "designer industrial" (dar nu am vazut in fisa de inregistrare aceasta optiune) sau sa deschid PFA separat pe aceasta activitate. O persoana poate avea doua PFA, adica in cazul meu BIA si separat PFA pe designer industrial?
Care este codul CAEN pentru "designer industrial"?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa arhitect stagiar pinkpanther pinkpanther Buna ziua, Momentan sunt angajat cu carte de munca la o firma de proiectare. Angajatorul mi-a cerut sa fac PFA. Problema este ca sunt inca in perioada de ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Functionare b.i.a. DinuX DinuX Buna ziua! As dori sa stiu cum ar trebui sa functioneze un Birou Individual de Arhitectura (asimilat liber profesionistilor). Pana acum am desfasurat ... (vezi toată discuția)