avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum aflu ce bunuri detine o societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum aflu ce bunuri detine o societate

Buna seara,

Cui sa ma adresez pentru a afla ce bunuri detine o societate debitoare(mobile si imobile). Dar conturile societatii? Si daca primesc raspuns la aceste adrese?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 11:16, 4 Martie 2010
Registrul Comertului - certificat constatator
Registrul comertului te informeaza despre aportul in natura, capitalul social,numerar, despre conturile societatii nu au informatii.
As vrea sa aflu ce bunuri s-au achizitionat pe numele societatii, conturile pe care le are. Am calitatea de creditor si as doi sa stiu daca mai pot sa recuperez ceva de la aceasta societate. Deci certificatul constator nu ma ajuta.
puteti afla ce bunuri detine societatea doar in cadrul executarii silite in baza unei notificarii a executorului judecatoresc catre institutiile statului (Oficiul Cadastrului, Primaria - Directaia de impozite si taxe locale din localitatea unde isi are sediul societatea debitoare).
tot executorul va transmite tuturor bancilor de la sediul debitoarei adresa de poprire a conturilor debitoarei si asa aflati la ce banci dispune de lichiditati
In principiu, la aceste date au acces numai cei indreptatiti, numai in cursul unor proceduri legal desfasurate.
Altfel pusa, intrebarea Dvs. ar suna asa"
"Unde ma adresez eu ca sa aflu ce bunuri are Dl. uzer @Dacmoto in casa ?"
S-ar putea sa va ajute un detectiv particular in problema asta

Alte discuții în legătură

Falimentul unei societati comerciale andrada_sb andrada_sb Poate un creditor( societate de leasing) sa declare falimentul unei societati comerciale, care nu si-a achitat debitele fata de societatea de leasing de mai ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru recuperare debite cati m. cati m. Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea problema: Avem un debitor - persoana juridica- de peste 7-8 ani. Pentru recuperarea acestui debit ... (vezi toată discuția)
Cum incasez datoriile datorate bugetului local de ,,rau platnici" Nãstase Cristian-Mihail Nãstase Cristian-Mihail problema: am in localitate mai multe persoane care au acumulat datorii mari la bugetul local, sumele sunt din amenzi, iar persoanele in cauza nu au bunuri ... (vezi toată discuția)